ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τριετής Προγραμματική Σύμβαση για το «Διεθνές Κέντρο Χορού» Δημήτρης Πτωχός

«Η τέχνη και ο πολιτισμός αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες της στρατηγικής μας για την Περιφερειακή ανάπτυξη»

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός και ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάσης Βασιλόπουλος προχώρησαν στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ενίσχυσης των δράσεων του Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας.

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Φεστιβάλ, υπεγράφη η σύμβαση τριετούς διάρκειας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας, προσφέροντας σπουδαίες ευκαιρίες στους καλλιτέχνες και ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πελοποννήσου.

«Η τέχνη και ο πολιτισμός αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες της στρατηγικής μας για την Περιφερειακή ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας.

Το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας είναι ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός που προάγει την καλλιτεχνική δημιουργία και την πολιτιστική εκπαίδευση.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, επενδύουμε στο μέλλον και στην περαιτέρω ανάπτυξή του και την προβολή του σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Η πολιτιστική ανάπτυξη δεν είναι μόνο ζήτημα οικονομικών πόρων, αλλά και θέμα ψυχής, οράματος και συνεργασίας», ανέφερε, σχετικά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μικροσεισμός καταγράφηκε στην ορεινή Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Αυτοί θα εκπροσωπούν το Δήμο Άργους Μυκηνών στο Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ανάρπαστο το γεύμα με αγριόχοιρο στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας προσφορά ομάδας κυνηγών

AGGELOS DRITSAS

Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

ΤΡΙΠΟΛΗ | ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS

“Μέσα από τα μάτια της Ανθούλας”: Επιτυχημένη η ετήσια παράσταση της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ O Αντιστράτηγος υ ε.α. Αντωνόπουλος Ανάργυρος

AGGELOS DRITSAS

Αυγενάκης: Αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα με την ίδρυση αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησε το 1o Οδοιπορικό της Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Οι συνάδελφοί μας διατηρούν το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή μας υψηλό

AGGELOS DRITSAS

 Σύλληψη της 72χρονης για ανθρωποκτονία στην Αργολίδα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η Δημοτική αρχή εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την κα. Ζουλούμη

AGGELOS DRITSAS