ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Όπως συμβαίνει με τους ποιητές, το έργο του θα παραμείνει φάρος και πυξίδα για όλες τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Η μαγεία του έργου του είχε την μυστική σύνδεση και συμφωνία με τη σοφία της Ηπειρωτικης πέτρας.

Υπήρξε και σπουδαίος άνθρωπος!!! Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μας χάρισε πριν λίγα χρόνια την δυνατή φωνή της υπογραφής του, στην προσπάθεια που κάναμε για την ανάγκη ύπαρξης Πολιτιστικού Πολυχώρου στην πόλη μας.

Τον αποχαιρετούμε όλοι Ευγνώμονες που στάθηκε δίπλα μας. Σιγοτραγουδάμε τους στίχους του με την υπόσχεση ότι αυτή την δύναμη που μας χάρισε, θα την κάνουμε αγώνα και στο τέλος θα φτιαχτεί ο Πολιτιστικός Πολυχώρος!!!!

(Ελπίζουμε βεβαίως να σταθούν στο ύψος της ευθύνης που τους αναλογεί και όλες εκείνες οι φωνές, που τώρα θαμπωμένες απ’την πρόσκαιρη δύναμη της εξουσίας, σιωπούν ή κάνουν πως ασχολούνται με άλλα οραματικά και μεγαλύτερα για την πόλη, όπως, το να ανακοινώνουν με αναρτήσεις τους, τον αριθμό τηλεφωνημάτων που δέχονται καθημερινά-όχι που κάνουν- παραδόξως ευλπίστώντας ακόμα στη συμπάθειά μας).

Ευγνώμονες στον Σπουδαίο άνθρωπο και ποιητή Μιχάλη Γκανά.

Από το φώς στο φώς!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αραχναίο Ιερά Μονή Ταλαντίου.

AGGELOS DRITSAS

Αδιανόητη τραγωδία : Ηλικιωμένη έπεσε και σκοτώθηκε όταν της έκανε «χαρές» ο σκύλος της

AGGELOS DRITSAS

ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός

AGGELOS DRITSAS

Μέρες βαριές…Αποχαιρετισμός από τα παιδιά μας στο φίλο τους το Βαγγέλη και στο Μάριο

AGGELOS DRITSAS

Ο Χαρδαλιάς “ξήλωσε” 148 υπαλλήλους από τη διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου

AGGELOS DRITSAS

Στον γνωστό παιδότοπο στο Άργος…

AGGELOS DRITSAS

 Γιώργος Μπελίτσης : «Στην μέση στα Καλάβρυτα» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά στην Αργολίδα ομαδική διαπραγμάτευση των εσπεριδοειδών – Ποιες είναι οι τιμές βάσης

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική Αιμοδοσία αφιερωμένη στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

AGGELOS DRITSAS

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας – Κορινθίας: Απεργούμε με πείσμα ενάντια στο «πάμε και όπου βγει»

AGGELOS DRITSAS

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Εργαζόμαστε για τη δημιουργία ΟργανισμούΔιαχείρισης Προορισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

AGGELOS DRITSAS