ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 6-12 ΙΟΥΛΙΟΥ

Με τις εξαιρετικές εντυπώσεις όλων που συμμετείχαν, την άρτια οργάνωση και το όπως πάντα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, επιστρέψαμε χθές απ΄την προγραμματισμένη 6-12/7 εκδρομή του Συλλόγου μας στην Κρήτη.

Οι επισκέψεις μας στις κύριες πόλεις Αγ.Νικόλαο, Ηράκλειο,Ρέθυμνο, Χανιά ,στους βασικούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία του νησιού (Μάλια, Σπιναλόγκα, Κνωσσό, Ελεύθερνα, Γόρτυνα, Φαιστό, Ηράκλειο, Χανιά) στις ιστορικές μονές (Αρκάδι, Παναγία Γκουβερνιώτισα, Αγ.Τριάδα Τζαγκαρόλων) , σε εκκλησίες (Αγ.Γεωργίου Σεληνάρι, Αγ.Μηνά, Αγ.Τίτο ) , στα ιστορικά και λαογραφικά ενδιαφέροντα σημεία (Αρχάνες, Μαργαρίτες, Μεσσαρά, τάφοι Καζαντζακη, Βενιζέλων, οικία/μουσείο Ελ.Βενιζέλου) και πολλά ακόμη, μας γέμισαν γνώσεις ανάμικτες με ψυχαγωγία αλλα και ξεκούραση.

Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά αλλα και την τιμή να ξεναγηθούμε και να ενημερωθούμε καταπληκτικά για όλα τα σημαντικά και ιδίως στα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα σημεία, απο φίλους του Συλλόγου/ άριστους αρχαιολόγους που προσφέρθηκαν , όπως τον κρητικό κ. Κωνσταντίνο Τζιαμπάση αρχαιολόγο / ερευνητή στο Πανεπιστήμιο της Napoli, που μας χάρισε πολύτιμο χρόνο των διακοπών του εκεί, τον δικό μας αρχαιολόγο Χρήστο Πιτερό που συμμετείχε στην εκδρομή μας και τον κ. Αντώνη Βασιλάκη , πρ.προιστάμενο εφορείας αρχαιοτήτων και καθηγητή της σχολής ξεναγών, που μας συνάντησε εκεί και μας ξενάγησε επι διήμερο στους χώρους της περιοχής του Ηρακλείου.

Οι θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους είναι μια ελάχιστη ανταπόδοση των όσων μας πρόσφεραν όλες αυτές τις μέρες , αφού μαζί τους γνωρίσαμε πραγματικά την ιστορία της Κρήτης. Ευχαριστίες για την οργάνωση του προγράμματος , των μετακινήσεων αλλα και της διαμονής, στο γραφείο τουρισμού του Δημ.Σχίζα αλλα και στον οδηγό Βασίλη Τόμπρα που όπως πάντα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για όλα .Την αποστολή συνόδευσαν απ το ΔΣ ο πρόεδρος Σ.Κωτσοβός , ο ταμίας Πετ.Κωτσόπουλος και το μέλος κ. Αγγ. Σταμέλου.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Δαναού , όχι μόνον γιατι ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκαν ένα σημαντικό χρόνο των διακοπών τους στις επιλογές μας, αλλα και για την ομαδική τους άψογη συμπεριφορά, την συνέπεια και το ευχάριστο κλίμα που δημιούργησαν σε όλο το 7ήμερο ταξίδι μας.

Καλό καλοκαίρι! Και του χρόνου !

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Ναύπλιο τιμά σήμερα τον Πολιούχο του, Άγιο Αναστάσιο. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Διάλεξη από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας: «Η βυζαντινότροπη ζωγραφική του Φώτη Κόντογλου»

AGGELOS DRITSAS

Ειδικές επιτροπές καταγραφής και αξιολόγησης των ζημιών στο Δήμο Ερμιονίδας – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Δημοτικό Στάδιο Άργους.

AGGELOS DRITSAS

Στόχοι και δράσεις των αδελφοποιημένων Δήμων Αποκορώνου και Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Ιερά αγρυπνία και περιφορά της ιερής εικόνας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αγώνας Santa Run, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 17.00,

AGGELOS DRITSAS

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

AGGELOS DRITSAS

Ένα βήμα μπροστά. Γιάννης Τσαμαδός. Αντιδήμαρχος. Καθαριότητας.

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα γιορτάζουμε την μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμμου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Έφυγε σήμερα για το μακρύ ταξίδι ο Ιωάννης Άραμπος

AGGELOS DRITSAS