ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Καλή επιτυχία στην τοπική έκθεση “Γεύσεις και όψεις”στο Πορτοχέλι.

Λίγες σκέψεις με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης.

-Μια έκθεση που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας την Δημοτική περίοδο 2010- 2014 μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ιδιαίτερα του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ Τάσσου Χειβιδοπουλου

-Μια έκθεση Θεσμός που δίνει την δυνατότητα οι τοπικές επιχειρήσεις της Ερμιονίδας αλλά και ευρύτερα της Πελοποννήσου να προβάλουν τα τοπικά αγαθά ( Προϊόντα η υπηρεσίες).

Δίνεται η δυνατότητα της σύζευξης των τοπικών προϊόντων με το ευρύτερο Τουριστικό προϊόν.

– Εμείς επιμένουμε τα. τελευταία χρόνια, ότι πρέπει δωθουν κίνητρα,να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες τόσο από το Επιμελητήριο Αργολίδας όσο και από το Δήμο Ερμιονίδας για να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων της Ερμιονίδας στην τοπική έκθεση”Γεύσεις και όψεις”.

Ο εμπλουτισμός της έκθεσης από τοπικές επιχειρήσεις θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά προς όφελος της τοπικής μας οικονομίας.

-Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ιδέα ο Δήμος Ερμιονίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας κάθε χρόνο να βραβεύουν μια Επιχείρηση που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην οικονομία του τόπου μας,που αποδέχεται την λογική της Εξωστρέφειας,που ανοίγει ορίζοντες και πρωταγωνιστεί στο “Επιχειρείν”.

Το 2025 τιμήθηκε η επιχείρηση “Νάκης” από την Κοιλάδα που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο τομέα των κατασκευών και της μεταποίησης.

-Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας με πίστη στο πρόγραμμα της και τις δεσμεύσεις της συνεχίζει το σημαντικό της έργο στην Ερμιονίδα και ευρύτερα στην Αργολίδα.

Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει πολλά στην τοπική μας κοινωνία ,να συνεχίσει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα, να συνεργάζεται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους κοινωνικούς φορείς για να προσφέρουν όλοι μαζί ένα σημαντικό έργο στην τοπική μας κοινωνία .

Η ενότητα των δυνάμεων είναι το μέσο για να αντιμετωπιστούν οι απειλές και να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ ΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πασχαλινές Εκδηλώσεις του Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Τοποθετήθηκαν κλιματιστικά μηχανήματα στο Γυμνάσιο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Καταρρέει η συμφωνία Qualcomm-Iridium, η οποία θα έφερνε δορυφορική συνδεσιμότητα στα τηλέφωνα

AGGELOS DRITSAS

Η παραβατικότητα των ανηλίκων στην ατζέντα του δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ξυπολιά

AGGELOS DRITSAS

Πένθος στο Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας για την απώλεια του Χρήστου Σπανού

AGGELOS DRITSAS

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αρχαία Ασίνη στο Καστράκι

AGGELOS DRITSAS

«Πράσινο φως»για το έργο-πρότυπο οδικής ασφάλειας 45,2 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ακόμη μια υπόσχεση του Δ. Καμπόσου γίνεται πράξη: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Πολιτιστικό Κέντρο στο Κουτσοπόδι

AGGELOS DRITSAS

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκαν τα 12 τραγούδια του ελληνικού τελικού.

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πραγματοποίησης της εμποροπανήγυρης

AGGELOS DRITSAS

Καύσωνας: Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κώστας Κατσαρός Γενικός Ιατρός. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS