ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

ΔΙΣΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ π. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΣΙΡΟΥ & ΕΙΣ ΔΙΑΚΟΝΟΝ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΔΗ.

Ανακοινώνεται στο ευσεβές Εκκλησίασμα της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας, Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, Θ. Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Χιλιομοδίου.

Κατά την διάρκεια της Δισαρχιερατικής Θ. Λειτουργίας θα πραγματοποιηθούν η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του εγγάμου Διακόνου π. Ελευθερίου Τσίρου του Κωνσταντίνου, καταγομένου εκ Λευκακίων Αργολίδος και ακολούθως η εις Διάκονον Χειροτονία του εγγάμου και πατρός δύο τέκνων κ. Γεωργίου Ηλιάδη του Αριστοτέλους, καταγομένου εκ Κουταλά Κορινθίας.

Παρακαλούνται οι Πιστοί όπως προσέλθουν και δια των προσευχών τους, ενισχύσουν του δύο (2) νέους Κληρικούς της Τοπικής μας Εκκλησίας να διενεργούν πλήρως εν τη Εκκλησία τα αναλαμβανόμενα Ιερατικά και Διακονικά καθήκοντά τους και να παρέχουν την ευλογία και τα Μυστήρια του Κυρίου!

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίδαυρος: Το Φιλοζωικό Σωματείο “Αρτάμιτι” ξεκίνησε τις στειρώσεις αδέσποτων γατιών

AGGELOS DRITSAS

Ευρωεκλογές 2024: Τρομακτικό το ποσοστό της Αποχής – Ρεκόρ όλων των εποχών

AGGELOS DRITSAS

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ: Οργανώνεται στην Αργολίδα το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της Περιφέρειας χρήση υποβρύχιου drone στο φράγμα του Αναβάλου

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος: Μετάβαση στην Αθήνα και συνάντηση με την κυρία Ράνια Νταλλη

AGGELOS DRITSAS

Ηλεία- Σεισμός: Η ανακοίνωση για τα σχολεία στη Ζαχάρω

AGGELOS DRITSAS

“ΟΝΕΙΡΕΎΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΧΩΡΊΣ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΊΖΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ”

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά σήμερα η χρονιά για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς: Στις 11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

AGGELOS DRITSAS

Α. Πουλάς: Καθυστέρηση χωρίς τέλος για μεταφορά νερού Ανάβαλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια – Μπόρσια

AGGELOS DRITSAS

Καθαρισμοί κοίτης και εκβολών χειμάρρων στην Αργολίδα από την Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ BRAILLE

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα στην Φρέγκαινα, αποτίοντας φόρο τιμής στους 24 εκτελεσθέντες.

AGGELOS DRITSAS