ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάθημα ζωής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου είχε την τιμή να υποδεχθεί εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών/τριών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης στις πρώτες βοήθειες. 

Οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν μέσα στη σχολική τους τάξη μία αξιόλογη, σημαντική και βιωματική ενημέρωση πρώτων βοηθειών αλλά και την επίδειξή τους. Στο τέλος οι μαθητές/τριες εφάρμοσαν αυτές τις πρακτικές πάνω σε ειδικές κούκλες.

Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα και με χαρά και ενδιαφέρον εφάρμοσαν ό,τι τους ζητήθηκε. Ήταν ένα σημαντικό μάθημα ζωής που έλαβαν οι μαθητές μας.

Ευχαριστούμε πολύ το ΕΚΑΒ Αργολίδας για την πολύτιμη συμβολή του στην προσπάθεια εκπαίδευσης των μαθητών μας καθώς και τους εκπαιδευτές κ. Δήμου Αθηνά και τον κ. Πετρόπουλο Πέτρο για την όμορφη παρουσίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ : Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων 15 χρόνων,

AGGELOS DRITSAS

Ντίνα Καραγιάννη : Δυστυχώς όσες προσπάθειες και αν γίνουν, δεν συμμαζευόμαστε… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από την Κινητή Ομάδα Υγείας του Ε.Ε.Σ. στην πόλη του Άργους .

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, συμπληρώνονται εφτά χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

AGGELOS DRITSAS

Παναγιώτης Μπουλούκος: Η καρναβαλικη παρέλαση θα γίνει από Βασίλαινας ( Καραολή Δημητρίου- Βασ Σοφίας- Βασ Κωνσταντίνου)

AGGELOS DRITSAS

Ισολογισμοί – Απολογισμοί, κέρδη – χρέη και φυσικά πάντα στο προσκήνιο η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

AGGELOS DRITSAS

19 Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ναύπλιο από Ενώσεις Αστυνομικών της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΤΣΟΥΡΝΟΣ : Η αλήθεια για την Καραθώνα

AGGELOS DRITSAS

Η Apple δεν θα μπορεί να επισκευάζει τα Apple Watches λόγω της απαγόρευσης

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Η διακοπή του νερού δημιούργησε τεράστια πρόβλημα στις κοινότητες Κρανιδίου και κοιλάδας

AGGELOS DRITSAS