ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Ως την τελευταία στιγμή ο κ. Ορφανός ανακυκλώνει ψεύδη

“Διαλέγει κάποια σημεία ενός νέου νόμου και τα ερμηνεύει για να παραπλανήσει τον αναγνώστη. Εξηγούμε και πάλι το αβάσιμο των καταγγελιών του και καλούμε τους δημότες του Ναυπλίου σε συναγερμό, για να μην εξαπατηθούν μπροστά στην κάλπη.

Συνεχίζει ο κ. Ορφανός με ψεύδη να κρύβει την υπόγεια συμφωνία του με τον κ. Μάκαρη

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι ο κ. Ορφανός μέσα από νομικά τερτίπια και αποσπασματικές αναφορές σε άρθρα του νόμου 5056/2023 (ΦΕΚ A 163 – 06.10.2023) προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Οι νόμοι δεν διαβάζονται διαγώνια κρατώντας ότι μας συμφέρει.

Ρητά και ξεκάθαρα ο Νόμος αναφέρει για κατάργηση Νομικών Προσώπων και Κοινωφελών Επιχειρήσεων Δήμων.

Τα ψεύδη και η παραπληροφόρηση επιστρέφονται στο λασπολόγο κ. Ορφανό ο οποίος κρυβόμενος πίσω από την υπόγεια συμφωνία του με τον κ. Μάκαρη δεν μας λέει την αλήθεια.

Καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή ο κ. Ορφανός να δώσει στη δημοσιότητα την πραγματική συμφωνία που έχει κάνει με τον κ. Μάκαρη.

Το αφήγημα του «κακού» Δημάρχου που προσπαθεί να περάσει στο Ναυπλιώτικο λαό ξέφτισε.

Οι μάσκες έπεσαν η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει.

Οι συμπολίτες μας την Κυριακή θα δώσουν ηχηρό μήνυμα με την ανανέωση της εντολής στη δημοτική μας παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα».

ΥΓ: Όσο για τη σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων δεν καθορίζεται από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και δήθεν προγραμματικές συμφωνίες την προεκλογική περίοδο!

Η σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων καθορίζεται από τους νόμους του ελληνικού κράτους!

Ποιον πάτε πάλι να κοροϊδέψετε;”

Δελτίο τύπου

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου Τρίτη 4 Μαρτίου 2025 (τα θέματα)

AGGELOS DRITSAS

Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου,ενώπιον του Ιερού λειψάνου της Αγίας Άννης

AGGELOS DRITSAS

Με απόδοση 2,72% η επανέκδοση του 5ετούς ομολόγου του ελληνικού Δημοσίου

AGGELOS DRITSAS

Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Με την φωνή του Λαού οι νέοι “δικαστικοί χάρτες” ήδη καταρρέουν

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Ανδριανός στον Δημήτρη Ορφανό

AGGELOS DRITSAS

Επέστρεψε αισιόδοξος από την Ρόδο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός

AGGELOS DRITSAS

Τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων των ομάδων της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο σύλλογος ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ ΡΑΦΤΑΙΩΝ έκοψε την πίτα του

AGGELOS DRITSAS

Φείδων Άργους – Τίγρεις 1-0

AGGELOS DRITSAS

Ένα το Αίτημα: άμεση απονομή της Δικαιοσύνης

AGGELOS DRITSAS

AMBER ALERT – ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΣΜΑ (ον.) ΜΠΑΡΑΚΖΑΪ (επ.) , 4 EΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS