ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πράσινο φως για το αρδευτικό δίκτυο Αγίου Γεωργίου Μπόρσας Κουτσοποδίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σημαντικό βήμα για την αγροτική ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αποτελεί η έγκριση υποβολής πρότασης για τη χρηματοδότηση και υλοποίηση του έργου «Αρδευτικό Δίκτυο Αγίου Γεωργίου Μπόρσας Κουτσοποδίου», συνολικού προϋπολογισμού 850.000 ευρώ.

Η απόφαση ελήφθη στην πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής και αφορά έργο που θα καλύψει τις ανάγκες άρδευσης έκτασης 2.700 στρεμμάτων, με κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου μήκους 2.795 μέτρων.

Κατά μήκος του αγωγού θα εγκατασταθούν υδροληψίες, διασφαλίζοντας την ορθολογική διανομή νερού στους παραγωγούς. Πρόκειται για έργο ισχυρής εμβέλειας που θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα άρδευσης της περιοχής, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να επενδύει σε κρίσιμες υποδομές που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και ενισχύουν την αγροτική παραγωγή. Η υλοποίηση του αρδευτικού δικτύου στον Άγιο Γεώργιο Μπόρσας Κουτσοποδίου εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας για αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο και στήριξη της τοπικής οικονομίας με έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Βασίλης Σιδέρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου: Bραβείο για τον “Άγνωστο Σωτήρα”

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος στις Σέρρες: Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ( BINTEO ARGOLIDATV.GR)

AGGELOS DRITSAS

Στα χαρτιά η παραγραφή χρεών προς ΕΦΚΑ

AGGELOS DRITSAS

Στις Λίμνες στην κεντρική πλατεία, η Μαριώ

AGGELOS DRITSAS

Στις 21 Οκτωβρίου η 11η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 34χρονου σε χωριό του Ναυπλίου για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε η έκθεση «Γεύσεις & Όψεις 2024» του Επιμελητηρίου

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Επισκέφτηκε τη βάση της Ο.Α.Κ Μεσσηνίας ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας έχει επιδείξει ένα πολύ μεγάλο έργο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα παιδιού η χθεσινή και το Άργος

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 11/7 σε χωριά του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS