ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήσαμε αυτοψία με στελέχη του ΥΠΠΟ και επικεφαλής την Υπουργό Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη, στο υπό αποκατάσταση Τέμενος Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο, στο πλαίσιο εφαρμογής της στρατηγικής του Υπουργείου για την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Θράκης.

👉🏻Το έργο της αποκατάστασης του εμβληματικού αυτού μνημείου έχει συνολικό προυπολογισμό περίπου 12.500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΥΠΠΟ με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης.

👉🏻Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στην παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος για την αποκατάσταση και ανάδειξη του Κάστρου Διδυμοτείχου, το οποίο εκπονήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικής.

✅Η συνεχής και στοχευμένη προσπάθεια του Υπουργείου Πολιτισμού αντανακλά τη δέσμευσή μας για τη διαφύλαξη και ανάδειξη του πλούσιου και πολυεπίπεδου πολιτιστικού αποθέματος της Θράκης.

🔗Δελτίο Τύπου ΥΠΠΟ: https://www.culture.gov.gr/…/Inf…/SitePages/view.aspx…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σήμερα είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στους αριστούχους

AGGELOS DRITSAS

Μετά από πρόσκληση του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ) Αντιπτέραρχου

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος: Κατάθεση αναφοράς για να ενισχυθεί περαιτέρω ο Δήμος Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Αθήνα – Ναύπλιο – Άργος: Εξετάσεις από τον Ερυθρό Σταυρό για την πρόληψη του καρκίνου

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρικός εσπερινός στον Ι.Ναό Γεννεσίου Ιωάννου του Προδρόμου,Άργους ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

Σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Μελίδης: Έφυγε ο τελευταίος των “Μοϊκανών” της θρυλικής ομάδας του Πανναυπλιακού του ’50

AGGELOS DRITSAS

Δυόμιση ακόμη τόνοι ζωοτροφές για τα αδέσποτα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μπαίνουν σε λειτουργία στην Αργολίδα οι ηλεκτρονικές πινακίδες μηνυμάτων οδικής κυκλοφορίας

AGGELOS DRITSAS

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Π.Ε. Αργολίδας για το νέο έτος 2025

AGGELOS DRITSAS

Στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Συντονισμένες και άμεσες δράσεις στήριξης»

AGGELOS DRITSAS

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Τ.V. SKAI «ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ»

AGGELOS DRITSAS