ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Στιμάγκα Κορινθίας

Επί ποδός θα βρίσκονται όλο το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Στιμάγκα Κορινθίας. Όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, μέσω ανάρτησής του, «πλέον δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο αλλά εστίες που θα δουλευτούν όλο το βράδυ από τους πυροσβέστες, τον δασάρχη και τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο όλο το βράδυ θα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίσουν τις διάσπαρτες εστίες περιμετρικά της χαράδρας ενώ το πρωί με τη συνδρομή των εναερίων μέσων και τις ρίψεις νερού από αέρος θα προσπαθήσουν να σβήσουν και τις τελευταίες εστίες εντός της χαράδρας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά περιμετρικά της χαράδρας επηρέασε καλλιέργειες όπως αμπέλια και σταφίδες. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, στην περιοχή, αύριο το πρωί, δεν θα πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία για την πορεία της κατάσβεσης της φωτιάς, δεδομένου ότι με το πρώτο φως της ημέρας θα υπάρξει και η συνδρομή των εναερίων μέσων.

Στο επιχειρησιακό κέντρο της Π.Υ. που έχει στηθεί στο φράγμα της Νεμέας, κοντά στον Ασωπό ποταμό, βρέθηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας. Συμμετείχε σε σύσκεψη για το θέμα της φωτιάς με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, αλλά και άλλους θεσμικούς παράγοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: Πλησιάζουν τα πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία

AGGELOS DRITSAS

Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

AGGELOS DRITSAS

Να μην κλείσει το ΚΥ Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Άνεμοι έως 9 μποφόρ

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΒΕΡΝΑ – ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ Κάτι πιο Εκλεκτόν Ταβέρνα -Μεζεδοπολείο

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη μαθητών του 1 ου Γυμνασίου Ναυπλίου στο Δημαρχείο

AGGELOS DRITSAS

Λαμπερά εγκαίνια για το 10ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ – Η οικογένεια είναι αρνητική στην δωρεά οργάνων

AGGELOS DRITSAS

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο,

AGGELOS DRITSAS

86χρονη «έστησε» παγίδα σε απατεώνες – Της ζήτησαν 10.000 ευρώ για δήθεν «τροχαίο»

AGGELOS DRITSAS

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο μεταφοράς νερού από τη διώρυγα Ανάβαλου σε Ασίνη και Άρια

AGGELOS DRITSAS