ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Καλή επιτυχία στην τοπική έκθεση “Γεύσεις και όψεις”στο Πορτοχέλι.

Λίγες σκέψεις με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης.

-Μια έκθεση που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας την Δημοτική περίοδο 2010- 2014 μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ιδιαίτερα του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ Τάσσου Χειβιδοπουλου

-Μια έκθεση Θεσμός που δίνει την δυνατότητα οι τοπικές επιχειρήσεις της Ερμιονίδας αλλά και ευρύτερα της Πελοποννήσου να προβάλουν τα τοπικά αγαθά ( Προϊόντα η υπηρεσίες).

Δίνεται η δυνατότητα της σύζευξης των τοπικών προϊόντων με το ευρύτερο Τουριστικό προϊόν.

– Εμείς επιμένουμε τα. τελευταία χρόνια, ότι πρέπει δωθουν κίνητρα,να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες τόσο από το Επιμελητήριο Αργολίδας όσο και από το Δήμο Ερμιονίδας για να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων της Ερμιονίδας στην τοπική έκθεση”Γεύσεις και όψεις”.

Ο εμπλουτισμός της έκθεσης από τοπικές επιχειρήσεις θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά προς όφελος της τοπικής μας οικονομίας.

-Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ιδέα ο Δήμος Ερμιονίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας κάθε χρόνο να βραβεύουν μια Επιχείρηση που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην οικονομία του τόπου μας,που αποδέχεται την λογική της Εξωστρέφειας,που ανοίγει ορίζοντες και πρωταγωνιστεί στο “Επιχειρείν”.

Το 2025 τιμήθηκε η επιχείρηση “Νάκης” από την Κοιλάδα που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο τομέα των κατασκευών και της μεταποίησης.

-Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας με πίστη στο πρόγραμμα της και τις δεσμεύσεις της συνεχίζει το σημαντικό της έργο στην Ερμιονίδα και ευρύτερα στην Αργολίδα.

Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει πολλά στην τοπική μας κοινωνία ,να συνεχίσει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα, να συνεργάζεται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους κοινωνικούς φορείς για να προσφέρουν όλοι μαζί ένα σημαντικό έργο στην τοπική μας κοινωνία .

Η ενότητα των δυνάμεων είναι το μέσο για να αντιμετωπιστούν οι απειλές και να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ ΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ? : Σουρωτήρι η οδός Αγία Ελεούσα – Λευκάκια στο Ναύπλιο … ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αναχώρησε η Εθνική Ελλάδος για το επετειακό Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKF για τα 60 χρόνια.

AGGELOS DRITSAS

Η παρουσία τους πλημμύρισε τον χώρο του Δημαρχείου μας με ζωντάνια, χαμόγελα και αισιοδοξία!

AGGELOS DRITSAS

(ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”: Διήμερη Προσκυνηματική Καλοκαιρινή εξόρμηση σε Πρέβεζα και Λευκάδα

AGGELOS DRITSAS

Το κείμενο είναι αρκετά μεγάλο, θα σας κουράσω αλλά ήταν πολλά και αξίζει να τα γνωρίζετε.

AGGELOS DRITSAS

Από πάγο στα φτερά προκλήθηκε η πτώση του αεροπλάνου με τους 61 νεκρούς;

AGGELOS DRITSAS

ΤΡΙΠΟΛΗ | ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Τα Δίδυμα τιμούν τον ήρωα Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα που έπεσε στην Κύπρο

AGGELOS DRITSAS

Το 3ο Λύκειο Άργους συμμετείχε στη δράση Φυσικών επιστημών “Gο 4MINT”

AGGELOS DRITSAS

Οι αγρότες αποφάσισαν: Κεντρικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με τα τρακτέρ

AGGELOS DRITSAS

Γυμνάσια από Άργος και Ναύπλιο θα επισκεφθούν τη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

AGGELOS DRITSAS

Τράπεζες: Tι αλλάζει στις μεταφορές χρημάτων – Τι θα ισχύσει

AGGELOS DRITSAS