ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Από τη Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας, την Πλάτσα-Μηλιά, την Καστανέα, τον Άγιο Νικόλαο, τη Στούπα, την Καρδαμύλη, τον Κάμπο Αβίας το μήνυμα που έλαβε ο Πέτρος Τατούλης και η Νέα Πελοπόννησος ήταν ένα.

«Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι εδώ. Πιο ισχυρή, ανανεωμένη και δυνατή από ποτέ. Αφήσαμε πίσω την εικόνα μιας περιφέρειας που έμοιαζε όλη με χωματερή και βγήκαμε από την απομόνωση ενός ανύπαρκτου οδικού δικτύου. Αναδομήσαμε ένα κατεστραμμένο παραλιακό μέτωπο από την Καλαμάτα έως τις Κιτριές και σε αυτήν την κατεύθυνση θα ολοκληρώσουμε το σύνολο της αναδόμησης του πλούσιου παράκτιου μετώπου της περιοχής μας. 

Ξυπνήσαμε έργα που κοιμούνταν για δεκαετίες από το Τζάνε – Καλαμάκι έως το Καλαμάτα – Κορώνη που παρά τα προβλήματα εμείς θα είμαστε αυτοί που και τα ξεκινήσαμε και θα τα ολοκληρώσουμε και άλλα που μετά από εμάς εγκαταλείφθηκαν πάλι όπως το Καλό Νερό- Τσακώνα Φτιάξαμε Κέντρα Υγείας για τους συμπολίτες μας, άλλα τα ετοιμάσαμε αλλά δεν προφτάσαμε, και σήμερα είναι η πρώτη μας δουλειά προκειμένου και η Ανατολική Πυλία να αποκτήσει πρόσβαση σε άμεσες υπηρεσίες υγείας.

Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στο βασικό διακύβευμα των εκλογών, διερωτήθηκε «Ποιος μπορεί στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;

Ποιος μπορεί να δημιουργήσει ξανά εμπιστοσύνη στην εποχή που οι θεσμοί βάλλονται ως αναξιόπιστοι; Ποιος μπορεί να φέρει ενότητα την ώρα του κομματικού διχασμού και της πόλωσης; Ποιος μπορεί να αρθρώσει έναν λόγο συγκλίσεων και πολιτικού πολιτισμού που να κάνει τους πολίτες να αγαπήσουν την πολιτική μετά το κομματικό της τέλος; Ποιος μπορεί να εκφράσει το σύνολο των πολιτών και να συνθέσει τις εικόνες σε ένα πολύχρωμο και συμπεριληπτικό για όλες και όλους μέλλον; Ποιος μπορεί να εκφράσει τον καθένα και καθεμία από εσάς, να νοιώσει τα προβλήματα σας, να δώσει μπροστά και μαζί τον αγώνα για να καλυτερεύσει η ζωή σας;»

Ο κ. Πέτρος Τατούλης ξεκαθάρισε σε κάθε κατεύθυνση αφενός ότι, όπως έκανε και στο παρελθόν με όλες τις κυβερνήσεις, θα συνεργαστεί και με αυτήν την κυβέρνηση, όχι ως υπαλληλικό προσωπικό της, αλλά ως ισότιμος θεσμικός της εταίρος, ως Περιφερειάρχης όλων των Πελοποννησίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Αργολικό ποδόσφαιρο είχε την τιμητική του στα βραβεία ΠΣΑΠΠ

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στον γνωστό παιδότοπο στο Άργος…

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα όμως κάποιοι ξεπέρασαν τις δικές μου «κόκκινες γραμμές».

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κόρινθο την Παρασκευή 29/9

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Δημόσια διαβούλευση για τα «Προβλήματα στην Παλιά Πόλη»

AGGELOS DRITSAS

Αντίθετη η Ενωση Ξενοδόχων Ναυπλίου στην αύξηση των δημοτικών τελών

AGGELOS DRITSAS

Μια γιορτή Δημοκρατίας στα Δίδυμα από την “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα”

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Σύναξη όλων των Αγίων της Μητροπόλεως Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου με θέμα: “Πρώτες βοήθειες – ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή”

AGGELOS DRITSAS

Εκδήλωση με θέμα “Το Πανεπιστήμιο μετά τις Καταγγελίες” από τη ΛίΛΑ ΠάΟΥΖΕ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία για τα Τέμπη στο Άργος

AGGELOS DRITSAS