ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήσαμε αυτοψία με στελέχη του ΥΠΠΟ και επικεφαλής την Υπουργό Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη, στο υπό αποκατάσταση Τέμενος Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο, στο πλαίσιο εφαρμογής της στρατηγικής του Υπουργείου για την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Θράκης.

👉🏻Το έργο της αποκατάστασης του εμβληματικού αυτού μνημείου έχει συνολικό προυπολογισμό περίπου 12.500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΥΠΠΟ με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης.

👉🏻Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στην παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος για την αποκατάσταση και ανάδειξη του Κάστρου Διδυμοτείχου, το οποίο εκπονήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικής.

✅Η συνεχής και στοχευμένη προσπάθεια του Υπουργείου Πολιτισμού αντανακλά τη δέσμευσή μας για τη διαφύλαξη και ανάδειξη του πλούσιου και πολυεπίπεδου πολιτιστικού αποθέματος της Θράκης.

🔗Δελτίο Τύπου ΥΠΠΟ: https://www.culture.gov.gr/…/Inf…/SitePages/view.aspx…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα …

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Αντωνόπουλος Ανδρέας του Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

Καλό ταξίδι φίλε και συναδελφε Γρηγόρη

AGGELOS DRITSAS

Με αέρα νικητή ο Καμπόσος στα ορεινά χωριά του Δήμου Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για υποβολή ταινιών και σεναρίων στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Kοπή της πίτας του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΟΡΦΥΡΑ»Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Αντίθετη η Ενωση Ξενοδόχων Ναυπλίου στην αύξηση των δημοτικών τελών

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Βαρύς τραυματισμός οδηγού δίκυκλου

AGGELOS DRITSAS

Τέλη κυκλοφορίας: Πότε «εκπνέει» η προθεσμία πληρωμών

AGGELOS DRITSAS

Ο όμιλος Fattal Group, ανακοινώνει το καινούριο απόκτημά του, στην Ελλάδα, υπό την επωνυμία SEAFOS Luxury Resort & Spa, στην περιοχή Κάντια, του Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

“All Star Trophy 2024” 

AGGELOS DRITSAS

Η γιορτή λήξης των μουσικών μαθημάτων του Εθνικού Ωδείου Κρανιδίου.

AGGELOS DRITSAS