ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόστιμο 5.500€ σε ταβέρνα στο Ναύπλιο

Τσουχτερό πρόστιμο σε ταβέρνα στο Ναύπλιο για διάθεση ληγμένου ελαιολάδου και για μη αναγραφή της ένδειξης κατεψυγμένο σε πέντε είδη, επέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε ταβέρνα στο κέντρο του Ναυπλίου.

Ο έλεγχος έγινε στις 9 Ιουλίου και το πρόστιμο έφτασε τις 5.500 ευρώ καθώς οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση διέθετε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο περασμένης διατηρησιμότητας κατά παράβαση του άρθρου 13 των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ που επισύρει πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι για πέντε είδη δεν αναγραφόταν στον τιμοκατάλογο ότι είναι κατεψυγμένα. Το πρόστιμο για αυτή την παράβαση είναι 500 ευρώ ανά είδος. Να σημειωθεί ότι ενώ σε σουπερμάρκετ και καταστήματα λιανικής επιτρέπεται να διατίθενται προϊόντα περασμένης διατηρησιμότητας, (με ημερομηνία “καλύτερα πριν από…”, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) απαγορεύεται να διατίθενται σε χώρους μαζικής εστίασης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση επιβολής προστίμου όπως ανακοινώσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το άγνωστο επίδομα των 200 ευρώ που το παίρνεις 12 μήνες σερί

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρά προβλήματα σε Facebook, Instagram και WhatsApp

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του 30 ημερου από την “Ενωση καταλυμάτων Ανατολικής Κυνουρίας”

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός: Παραπληροφόρηση και ψευδή στοιχεία για τις εορταστικές δαπάνες του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το φορολογικό νομοσχέδιο σε Ναύπλιο και Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Βομβαρδισμένο τοπίο κεντρικός δρόμος του Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ 26-3-2025 ΩΡΑ 2.00

AGGELOS DRITSAS

Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2024

AGGELOS DRITSAS

Ο κορωνοϊός είναι εδώ: Θετικά το 30% των rapid test στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου.

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS