ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργώνει την Κορινθία ο Πέτρος Τατούλης: Επισκέφθηκε και τις περιοχές που επλήγησαν

Απ’ άκρη σ’ άκρη της Κορινθίας βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου», δίνοντας το μήνυμα της νίκης από την είσοδο της Πελοποννήσου σε όλην την επικράτεια!

Από την Λαϊκή της Νεμέας, στο κέντρο της Κορίνθου μαζί με τους καταστηματάρχες, αφού επισκέφθηκε θεσμικά το σύνολο των υπηρεσιών και το Δημαρχείο, ο Πέτρος Τατούλης συναντήθηκε στον Μεγάλο Βάλτο, με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων προκειμένου να ακούσει από κοντά τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Elias και σε επίπεδο υποδομών, αλλά και στο επίπεδο των παραγωγών, των οποίων οι καλλιέργειες σε κάποιες περιπτώσεις καταστράφηκαν ολοκληρωτικά. 

Εκεί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέλυσε λεπτομερώς το πρόγραμμα της Νέας Πελοποννήσου για την διαχείριση των υδάτων, είτε αυτό αφορά την πρόληψη των ακραίων φαινόμενων και τις πλημμύρες είτε αφορά την ανυδρία που πλήττει την περιοχή. «Έχουμε σχέδιο που δεν προβλέπει φαραωνικά έργα που δεν υλοποιούνται ποτέ. 

Τα μικρά φράγματα που έχουμε σχεδιάσει σε όλην την Κορινθία θα γίνουν η ασπίδα μας από τις πλημμύρες και ταυτόχρονα θα πετύχουμε και τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα που τόσο έχουν ανάγκη οι αγρότες μας. Ήδη έχουμε σχεδιάσει να τριπλασιάσουμε τα μόλις 30 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται σήμερα στο ΕΣΠΑ της Πελοποννήσου για να υλοποιήσουμε αυτόν τον σχεδιασμό στην επόμενη κρίσιμη πενταετία. 

Όποιος δεν κινηθεί με τεράστια αμεσότητα και ετοιμότητα θα βρεθεί μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις», τόνισε ο κ. Τατούλης στους προέδρους, οι οποίοι του υπενθύμισαν ότι είχαν συνεργαστεί άριστα με τον ίδιο στην προηγούμενη περίοδο.

Στην συνέχεια, ο Πέτρος Τατούλης περιόδευσε στο Δερβένι, στο Κιάτο, στο Ξυλόκαστρο και στο Ζευγολατιό, όπου δεσμεύτηκε για νέα έργα προστασίας των ακτών από τα φαινόμενα της διάβρωσης, για ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Ξυλοκάστρου, για παροχή ενισχύσεων στους Αγρότες για την εξωστρέφεια τους και τέλος για την δημιουργία ειδικού προγράμματος για όλην την Κορινθία, κάτω από την ομπρέλα της «Μυθικής Πελοποννήσου» προκειμένου να με στοχευμένες ενέργειες να προσελκυσθούν νέες αγορές και να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πλούσιου σε απόθεμα αυτού τόπου. «Αυτή μπορεί να είναι η δική μας η απάντηση στα τεράστια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες της περιοχής μας, αλλά και για την ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά. Το δικό μας σχέδιο με ρεαλιστικό τρόπο μπορεί να αυξήσει το εισόδημα όλων και να μεγεθύνει την τοπική μας οικονομία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιωάννης Μαλτέζος: «Παραλάβαμε ένα ναρκοθετημένο προϋπολογισμό για τον Δήμο»

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για την ΕΟ Ναυπλίου – Λυγουριού | Έργο 1.000.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στην 88η ΔΕΘ

AGGELOS DRITSAS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια των υποδομών ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα τα μέλη και οι υποψήφιοι της ΕΝΔΗΕΡ επισκέπτονται την Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Τα Άγια Θεοφάνεια στο Ομορφο Πορτοχελι.

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Atton για μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη

AGGELOS DRITSAS

Η Δημοτική αρχή εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την κα. Ζουλούμη

AGGELOS DRITSAS

Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη για τη Γιορτή της Μητέρας

AGGELOS DRITSAS