ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άλλαξαν από σήμερα οι ώρες κοινής ησυχίας – Αναλυτικά οι αλλαγές και οι απαγορεύσεις

Άλλαξαν από σήμερα οι ώρες κοινής ησυχίας και γίνονται πιο αυστηρές. Αναλυτικά οι απαγορεύσεις σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Αλλάζουν από σήμερα 1η Οκτωβρίου οι ώρες κοινής ησυχίας, καθώς μπαίνουμε στην χειμερινή περίοδο και αλλάζουν οι ώρες της μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας.

Από τις 15:30 έως τις 17:30 και από τις τις 22:00 έως τις 07:30 οι πολίτες θα πρέπει να προσαρμόζονται στους κανόνες κοινής ησυχίας.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει αναφέρει σε σχετικά μηνύματά της πως οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Συνεπώς, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.


Τι απαγορεύεται κατά τις ώρες κοινής ησυχίας 

Εργασίες ή άλλες δραστηριότητες που δημιουργούν θόρυβο. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, που δεν επιδέχονται αναβολή, με ειδική αιτιολογημένη άδεια του διοικητή του οικείου Αστυνομικού Τμήματος μπορεί να επιτραπεί η εκτέλεση εργασίας, ιδίως κοινής ωφέλειας, που προκαλεί θόρυβο.

Η λειτουργία κάθε μουσικού οργάνου ή συσκευής ραδιοφώνου, μαγνητοφώνου ή τηλεόραση σε υψηλή ένταση, οι φωνασκίες, οι θορυβώδεις χοροί και κάθε άλλη θορυβώδης εκδήλωση σε κατοικία ή άλλους ιδιωτικούς χώρους.

Τα τραγούδια, οι φωνασκίες, η χρήση μουσικών οργάνων, η λειτουργία ραδιοφώνων, μαγνητοφώνων και τηλεοράσεων στους δρόμους, πλατείες και δημόσιους γενικά χώρους κατοικημένων περιοχών, καθώς και μέσα στα οχήματα μεταφοράς του κοινού.

Τα θορυβώδη παίγνια σε καφενείο, σφαιριστήρια ή άλλα δημόσια κέντρα, καθώς και οι φωνασκίες και συζητήσεις σε υψηλό τόνο των θαμώνων των κέντρων αυτών.

Οι θορυβώδεις συζητήσεις και διαπληκτισμοί σε σταθμούς αυτοκινήτων (λεωφορείων, ΤΑΞΙ, κ.λ.π.), η φόρτωση ή εκφόρτωση εμπορευμάτων σε ή από φορτηγά αυτοκίνητα, που δημιουργεί θόρυβο, καθώς και η θορυβώδης λειτουργία της μηχανής τροχοφόρου, το οποίο είναι σε στάση.

Η χρήση σειρήνων ή άλλων ηχητικών οργάνων ή συστημάτων ασφαλείας, χωρίς να συντρέχει λόγος έκτακτης ανάγκης, καθώς και η δοκιμαστική λειτουργία αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Κώστα Γκιώνη

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση της Δημάρχου Σπετσών κ. Ευγενίας Φραγγιά με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Μανώλη Γραφάκο

AGGELOS DRITSAS

Ανακατασκευαζουν τον κόμβο της Πειραιώς στο Ναύπλιο. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ 

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη.

AGGELOS DRITSAS

Τρεις αθλήτριες του Φείδωνα Άργους κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων και Νεανίδων

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη – Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί

AGGELOS DRITSAS

Αερόστατα, παραδοσιακή μουσική και εδέσματα από την κοινότητα Ινάχου του Δήμου Άργους – Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δήμος Ναυπλίου και το Μουσικού Σχολείου Αργολίδας γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Μουσικής

AGGELOS DRITSAS

Η νύφη άργησε εκνευρίζοντας τον… παπά ο οποίος αποχώρησε

AGGELOS DRITSAS

Μουσικά σχολεία πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

65.000 ευρώ για συντήρηση – αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS