www.AggelosDritsas.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προϊόντα για υγιεινό πρωινό στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Για 13η συνεχόμενη χρονιά οι εθελοντές της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνουν ανακούφιση στις ζωές πολλών ανθρώπων, που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, σε κάθε κατάστημα, σε κάθε σημείο της αλυσίδας εφοδιασμού αλλά και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, πραγματοποίησαν μια ειδική δράση για την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», με στόχο να δημιουργήσουν αξιομνημόνευτες στιγμές στις τοπικές κοινωνίες, όπου δραστηριοποιούνται.

Η συνεργασία μεταξύ σχολείου και κοινότητας αναδεικνύεται ως ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για την πλήρη ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών. Με αφορμή την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» εδραιώθηκε μια συνεργασία μεταξύ του καταστήματος του Ναυπλίου και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας. 

Η κοινωνική λειτουργός, Κα Πιάκου, μετά από επικοινωνία με την Κα Ζαρκάδα, τη διευθύντρια του καταστήματος, δρομολόγησαν κοινή δράση στο σχολείο με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την αυτόνομη διαβίωση. 

Έτσι, ήρθε εις πέρας μια όμορφη συνεργασία στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ξεκινάω τη μέρα μου με δύναμη, απολαμβάνοντας υγιεινό πρωινό στο σχολείο» με την προσφορά τροφίμων για τη δημιουργία πρωινού στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας.

Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, οι εκπρόσωποι της εταιρείας ΑΒ έφθασαν στο σχολείο και έτυχαν θερμής υποδοχής από τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας, Κα Μπόγρη Δαμασκηνή καθώς και από το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές. 

Αφού προσέφεραν πλούσια καλάθια γεμάτα προϊόντα, συμμετείχαν σε δραστηριότητες, οι οποίες οργανώθηκαν από την Κα Λαφάρα Ανθία, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, με τη συνδρομή των μαθητών της Β΄ Γυμνασίου και της Β΄ Λυκείου.

Εθελοντισμός. Αλληλεγγύη. Ανθρωπιά… και πολλές άλλες λέξεις βρήκαν τη φωνή τους σε αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία μετά την προβολή ενός βίντεο με θέμα τον εθελοντισμό. Στη συνέχεια, όλοι μαζί κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ακροστιχίδα του εθελοντισμού. 

Πιάνοντας τα χέρια, οι άνθρωποι-εθελοντές της εταιρείας ΑΒ ενώθηκαν με τους μαθητές σε μια ομάδα με έναν κοινό στόχο: την εξέλιξη της κοινωνίας. Μαζί τραγούδησαν, συνομίλησαν και ανέδειξαν το νόημα της ανθρωπιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ολική επανεκκίνηση και πορεία προόδου για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται κρεοπώλης για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός ο οδηγός ΙΧ το οποίο έπεσε στο κανάλι του Αναβάλου στο Κεφαλάρι Άργους

AGGELOS DRITSAS

12 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται νέο κέρμα 4 ευρώ: Έχει ήδη κοπεί και μπαίνει άμεσα στην κυκλοφορία

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑΑΡΜ : Παρακαλούμε για την μη άσκοπη χρήση νερού.

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή από τον ΕΦΚΑ για τις συντάξεις Αυγούστου στα ΑΤΜ.

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

AGGELOS DRITSAS

Γίνε ΕΣΥ ο άνθρωπος που θα δώσει ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας!

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε οικία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS