ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028 για το Ναύπλιο, συνέχεια της προηγούμενης δημοτικής θητείας, συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης και στην οικονομική αναβάθμιση της αξίας της γης. Με την ένταξη του στρατοπέδου … στην επέκταση της πόλης με νέες κοινωνικές υπηρεσίες προς τους δημότες, η πόλη αποκτά νέα ζωή, νέα πνοή, νέα κινητικότητα.

Οι επιθυμητές επιπτώσεις και τα οφέλη που προκύπτουν από τα ήδη δρομολογημένα έργα, που είναι οι βάσεις για την πολεοδομική ανάπτυξη του Δήμου μας, περιλαμβάνουν:

1. Αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος: Ο νέος πολεοδομικός σχεδιασμός περιλαμβάνει βελτιώσεις στην υποδομή, την πράσινη διασύνδεση, την έξυπνη ψηφιακή διαχείριση και την αστική ανάπτυξη του Ναυπλίου. Αυτό το φιλόδοξο αναπτυξιακό σενάριο στο οποίο στοχεύουμε μεθοδικά με τα 100+ έργα υποδομής και ανάπλασης που έχουμε ήδη μελετήσει, χρηματοδοτήσει, υλοποιήσει, βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προσελκύει τουρίστες, εποχιακά ή μόνιμα εργαζόμενους και νέους επενδυτές.

2. Οικονομική ανάπτυξη: Ο σχεδιασμός σύνδεσης των κόμβων της θάλασσας, (λιμάνι και μαρίνα) της γης (δρόμοι, μαζική μεταφορά, ποδηλατόδρομοι), του αέρα (υδατοδρόμιο) που προάγει την ανάπτυξη και την καινοτομία, προσελκύει επιχειρήσεις και επενδυτές, μειώνει την ανεργία.

3. Ανάπτυξη τουριστικού τομέα: Ο νέος πολεοδομικός σχεδιασμός ενισχύει την τουριστική και εμπορική αξία του Ναυπλίου. Περιλαμβάνει την εμπλοκή νέων τουριστικών αξιοθέατων, την αξιοποίηση περιοχών για την ανάπτυξη ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων και την προώθηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης.

4. Νέες υπηρεσίες για την κοινωνία: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός μας, περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για τους κατοίκους του Ναυπλίου. Νέες εγκαταστάσεις για την εκπαίδευση, την υγεία, την αναψυχή και την αθλητική δραστηριότητα, παρέχοντας ένα καλύτερο περιβάλλον ζωής και ευκαιρίες για την τοπική κοινότητα. Συμβάλει στη βιώσιμη και ισορροπημένη ανάπτυξη της πόλης και στην ύπαιθρο, στα γύρω χωριά, δημιουργώντας μια πιο ελκυστική πρόταση ζωής για τους κατοίκους, τους τουρίστες και τους επενδυτές.

Η κάθε ψήφος σας είναι μια πέτρα, που αντί να πετιέται στον αέρα για διαμαρτυρία πέφτοντας μοιραία στα κεφάλια μας, μπορεί να στηρίξει μαζί μας αυτό το γερό οικοδόμημα του μέλλοντός μας.

Δημήτρης Κωστούρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ραγίζει καρδιές: Λυκόσκυλο σπρώχνει το καροτσάκι του ΑμεΑ αφεντικού του και συγκινεί

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας – 4 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήριο προς την αστυνομία της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Τι είναι το κάστρο της Πιάδας στην Νέα Επίδαυρο που αναστηλώθηκε

AGGELOS DRITSAS

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στο διυλιστήριο της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους

AGGELOS DRITSAS

Ψήφισμα του δήμου Ερμιονίδας για την προτομή της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

54χρονος και 57χρονη είχαν στο σπίτι τους 29 όπλα, 72 κιλά πυρίτιδας, χιλιάδες σφαίρες

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρίζει ο ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στην νησίδα Δασκαλειό στο Τολό.

AGGELOS DRITSAS

Το ωράριο των καταστημάτων στο Ναύπλιο για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

AGGELOS DRITSAS

Λόγω καύσωνα θα παραμείνει κλειστό σήμερα το Κολυμβητήριο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία : Βρίσκεται πάνω από την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS