ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης στον Αntenna: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Antenna και στη Μαρία Σαράφογλου παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. 

Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ακομμάτιστη, ανεξάρτητη και πέρα από τα χρώματα με εμπειρία, ανανέωση αλλά και συγκεκριμένο κοστολογημένο σχέδιο. Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πείρα, η γνώση και το πρόγραμμά μας που είναι κοστολογημένο και με συγκεκριμένες προτεραιότητες για τα θέματα της Πελοποννήσου, ενώ σημαντικότατο στοιχείο είναι το ότι, χρόνια τώρα, είμαστε μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη. Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη Ελλάδα, των πολλών χρωμάτων. Όχι του ενός χρώματος. Απαντάμε στην τοξικότητα ξεκάθαρα: Η χώρα μας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα.

Η κεντρική κυβέρνηση δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός μίας χώρας και το υπουργικό συμβούλιο να παρεμβαίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να επιχειρούν να τη χειραγωγούν. Η χειραγώγηση της κοινωνίας δεν είναι δυνατή. Πάνω από 10 υπουργοί έχουν επισκεφτεί την Πελοπόννησο το τελευταίο διάστημα για να στηρίξουν τον υποψήφιό τους, όταν τον υπόλοιπο καιρό ήταν απόντες. Αυτό και μόνο δείχνει ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται στον κομματικό μικρόκοσμο.

Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι μία ισχυρή, ακομμάτιστη, ανεξάρτητη παράταξη

«Αντιτάσσουμε τη μεγάλη πείρα, τις γνώσεις μας, το συγκεκριμένο πρόγραμμά μας για τα θέματα της Πελοποννήσου. Είμαστε μία ανεξάρτητη παράταξη όπου το κάθε στέλεχος έχει τη δική του ιδεολογική προσέγγιση αλλά παραμένει ανεξάρτητη».

Συγκεκριμένο πρόγραμμα για τα στερεά απόβλητα, τους υδάτινους πόρους, τους αγρότες

«Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων προκειμένου να δώσουμε λύση στην Πελοπόννησο βρίσκεται εν εξελίξει και σύντομα ολοκληρώνεται πλήρως και θωρακίζει την Πελοπόννησο από τα προβλήματα που υπήρχαν στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

«Η άλλη προτεραιότητά μας είναι η διαχείριση των υδάτινων πόρων, που αποτελεί μία αυξανόμενη απειλή για τον πολίτη και την κοινωνία και την οικονομία. Έχουμε συγκεκριμένο κοστολογημένο πρόγραμμα, με ουσιαστική αναφορά του τι θα κερδίζουμε σε ετήσια βάση και με μικρά ανασχετικά φράγματα».

«Στο θέμα της αγροτικής οικονομίας και της αλιείας θέλουμε να μεγεθύνουμε την αγροτική οικονομία. Να μεγεθύνουμε το εύρος της, δίνοντας στροφή στην εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα τους επιδοτούμε με 20.000 ευρώ, προκειμένου να προωθούνται τα αγροτικά προϊόντα».

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ένα χρώμα, αλλά πολλά και ο καθένας λέει ελεύθερα τη γνώμη του

«Πιστεύουμε σε μία Ελλάδα των πολλών χρωμάτων και όχι του ενός χρώματος. Όταν όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ μιλάνε για τη μπλε χώρα, απαντάμε ότι η Περιφέρεια μας έχει όλα τα χρώματα εκτός κομματικών χρωμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Το πρόγραμμα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Ετοιμαζόμαστε για το Φεστιβάλ Καρυάς by Envirox!

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ11 – ΠΡΟ ΜΙΝΙ (γεν. 2014 και μικρότεροι).

AGGELOS DRITSAS

Κορωνοϊός: Απίστευτος ο αριθμός όσων έχουν εμβολιαστεί μεταξύ των διασωληνωμένων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Άθλος από τον Σταύρο Σμυρλή – Θα κολυμπήσει 60χλμ για 5 συνεχόμενες μέρες

AGGELOS DRITSAS

Πάρος: Σκάφος βρέθηκε ανεβασμένο στη στεριά 

AGGELOS DRITSAS

Ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Φάρος»

AGGELOS DRITSAS

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Άργους – Μυκηνών ενημερώνει

AGGELOS DRITSAS

Μαγική βραδιά χθες το βράδυ στον πολυχώρο ΑRtiki στην Ερμιονίδα BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό ατύχημα στην Αργολίδα: 16χρονη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Βραβεύθηκαν σημαντικές προσωπικότητες που στέκονται αρωγοί στο Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου

AGGELOS DRITSAS

Σαν Σήμερα, στις 26 Ιουλίου 2013 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 χρονών ο Γιώργος Αντωνίου

AGGELOS DRITSAS