ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Ως την τελευταία στιγμή ο κ. Ορφανός ανακυκλώνει ψεύδη

“Διαλέγει κάποια σημεία ενός νέου νόμου και τα ερμηνεύει για να παραπλανήσει τον αναγνώστη. Εξηγούμε και πάλι το αβάσιμο των καταγγελιών του και καλούμε τους δημότες του Ναυπλίου σε συναγερμό, για να μην εξαπατηθούν μπροστά στην κάλπη.

Συνεχίζει ο κ. Ορφανός με ψεύδη να κρύβει την υπόγεια συμφωνία του με τον κ. Μάκαρη

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι ο κ. Ορφανός μέσα από νομικά τερτίπια και αποσπασματικές αναφορές σε άρθρα του νόμου 5056/2023 (ΦΕΚ A 163 – 06.10.2023) προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Οι νόμοι δεν διαβάζονται διαγώνια κρατώντας ότι μας συμφέρει.

Ρητά και ξεκάθαρα ο Νόμος αναφέρει για κατάργηση Νομικών Προσώπων και Κοινωφελών Επιχειρήσεων Δήμων.

Τα ψεύδη και η παραπληροφόρηση επιστρέφονται στο λασπολόγο κ. Ορφανό ο οποίος κρυβόμενος πίσω από την υπόγεια συμφωνία του με τον κ. Μάκαρη δεν μας λέει την αλήθεια.

Καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή ο κ. Ορφανός να δώσει στη δημοσιότητα την πραγματική συμφωνία που έχει κάνει με τον κ. Μάκαρη.

Το αφήγημα του «κακού» Δημάρχου που προσπαθεί να περάσει στο Ναυπλιώτικο λαό ξέφτισε.

Οι μάσκες έπεσαν η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει.

Οι συμπολίτες μας την Κυριακή θα δώσουν ηχηρό μήνυμα με την ανανέωση της εντολής στη δημοτική μας παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα».

ΥΓ: Όσο για τη σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων δεν καθορίζεται από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και δήθεν προγραμματικές συμφωνίες την προεκλογική περίοδο!

Η σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων καθορίζεται από τους νόμους του ελληνικού κράτους!

Ποιον πάτε πάλι να κοροϊδέψετε;”

Δελτίο τύπου

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επικές επιδόσεις για την Ναυπλιώτισσα Χριστιάνα Γαρουνιάτη – Κατέκτησε 7 χρυσά και ένα ασημένιο σε Διεθνή Αγώνα στην Κύπρο

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή τους λόγω 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Εξαιρετική παράσταση της “Μήδειας” στο Αρχαίο Θέατρο Άργους με εξαίσιες ερμηνείες

AGGELOS DRITSAS

Μάθε που ψηφίζεις

AGGELOS DRITSAS

Αύξηση 31,36% στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών τον Ιανουάριο 2024

AGGELOS DRITSAS

Τα πρώτα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Το Βιεννέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων Auner στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Με αγκαλιές υποδέχθηκαν οι Λάκωνες τον Πέτρο Τατούλη

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων Απάντηση σε συκοφαντικά σχόλια για την Πολιτική Προστασία του Δήμου

AGGELOS DRITSAS

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό

AGGELOS DRITSAS

Τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη

AGGELOS DRITSAS