ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Άργους Μυκηνών: Τι ισχύει για το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης

 Υπενθυμίζουμε στους πολίτες πως το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι σε ισχύ και δια τούτο, παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να σεβαστούν το μέτρο και να συνδράμουν με τον τρόπο τους.

Δημοτικοί υπάλληλοι, θα ελέγχουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα όπως προβλέπει ο νόμος, με το γνωστό σύστημα των καρτών στάθμευσης, τις οποίες μπορούν οι οδηγοί να προμηθεύονται από τα σημεία που πωλούνταν και το προηγούμενο διάστημα, περίπτερα κ.λπ.

Η ελεγχόμενη στάθμευση ισχύει στις θέσεις επισκεπτών (κόκκινη γραμμογράφηση) τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. 

Στις θέσεις των κατοίκων (μπλε γραμμογράφηση) και τις ειδικές θέσεις ισχύει χωρίς χρονικό περιορισμό για όλες τις μέρες και ώρες. Επίσης τα οχήματα με αναπηρικό σήμα μπορούν να σταθμεύουν ελεύθερα στις θέσεις ΑΜΕΑ, χωρίς την καταβολή τέλους, όλες τις ημέρες και ώρες. 

Οι μόνιμοι κάτοικοι μπορούν να απευθυνθούν στο Δήμο Άργους-Μυκηνών προκειμένου να τους χορηγηθεί η ΜΠΛΕ Κάρτα που θα τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο του παρμπρίζ του οχήματός.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με σχετική απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, κάθε κατοικία δικαιούται ΜΟΝΟ μία κάρτα ελεύθερης στάθμευσης. 

Για τους επισκέπτες η μέγιστη διάρκεια επιτρεπόμενης στάθμευσης είναι 2 ώρες και τα τέλη στάθμευσης ανέρχονται για στάθμευση μίας ώρας σε 1€ ( κόκκινη γραμμογράφηση ). 

Η πληρωμή του τέλους στάθμευσης γίνεται με τη χρήση ξυστών καρτών προπληρωμένου χρόνου στάθμευσης ( αξίας 1€ / ώρα ).

Σε όποιον σταθμεύει το όχημά του στις θέσεις επισκεπτών χωρίς την καταβολή του προβλεπόμενου τέλους στάθμευσης ή έχοντας υπερβεί τον χρόνο στάθμευσης του καταβληθέντος τέλους ή τον μέγιστο χρόνο δυνατότητας στάθμευσης (2ωρο), επιβάλλεται πρόστιμο που ανέρχεται στα 10€.

Σε όποιον σταθμεύει το όχημά του στις θέσεις κατοίκων χωρίς ειδικό σήμα κατοίκου ή στις ειδικές θέσεις επιβάλλεται πρόστιμο που ανέρχεται στα 40€ (το οποίο, επίσης, μπορεί να καταβληθεί κατά το ήμισυ εντός δέκα [10] ημερών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η περιοδεία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ξεκίνησε σε κλίμα νίκης

AGGELOS DRITSAS

Πένθος στο Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας για την απώλεια του Χρήστου Σπανού

AGGELOS DRITSAS

Σε ποιες περιοχές του Άργους θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 5/11

AGGELOS DRITSAS

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί της Αργολίδας έκοψαν την πίτα τους

AGGELOS DRITSAS

Αναγνωσταράς Παναγιώτης – Κωνσταντίνος Μάκαρης ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Διαμαρτυρία στο Ναύπλιο: «Όχι στο ξεπούλημα της Καραθώνας» ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : Βυθισμένη στη θλίψη η κοινωνία του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Βάπτιση με 27 νονούς στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Δώσε αίμα, είναι ζωή για εσένα και τον συνάνθρωπό σου

AGGELOS DRITSAS

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει το παλαιό Τελωνείο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS