ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή της «Ανάβασης Αχλαδόκαμπου 2023», σταδιακά ολοκληρώνονται. Το επόμενο Σαββατοκύριακο η διαδρομή και οι βοηθητικοί χώροι του αγώνα θα γεμίσουν ήχο και χρώμα, που αποτελούν μέρος της μαγείας του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. 

Οι ενενηνταένα (91) συμμετέχοντες αθλητές μαζί με τα άρτια προετοιμασμένα αυτοκίνητα τους, εκτός από το χρονόμετρο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και το εντυπωσιακό, νέο και άγνωστο αγωνιστικά για αυτούς κομμάτι. Θα δούμε αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και κλάσεων του Πρωταθλήματος Αναβάσεων. 

Η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των κυπέλλων, είναι ανοιχτή στις περισσότερες κατηγορίες/κλάσεις. 

Οι βαθμολογίες δεν επιτρέπουν να χαρακτηρίσουμε κάποιους σαν φαβορί και όλα μπορούν να συμβούν. 

Συγκεκριμένα, στην Ν2 συμμετέχουν δέκα αθλητές, με τον Κ.Θέο να καταδιώκεται από τους αδερφούς Ρέκκα. 

Στην Ν4 που αριθμεί πέντε συμμετοχές, οι Γ.Θανάσης με τον Μ.Μπενή ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στους εννέα συμμετέχοντες της Α6, πρωταγωνιστούν οι Α.Μητσάκος και Β.Μπάτζανος. 

Στην Α8 μας έρχεται από την μακρινή Ρόδο ο Μ.Μπουρλίδης, ενώ προηγείται στην βαθμολογία ο Μ.Ευθυμίου. 

Η κλάση Ε10 έχει έξι συμμετοχές, με διεκδικητές τον Σ.Χατούπη και τον Ε.Δημητρακόπουλο. Επτά οι συμμετέχοντες στην Ε11 με τον Χ.Μπουροθανασόπουλο να προηγείται. 

Στην Ε12Δ οκτώ συμμετέχοντες με τον Δ.Γκούσκο και τον Π.Κανσό να μάχονται για τον τίτλο της κλάσης. Στην FST2 έχουμε επτά συμμετοχές και δέκα στην FSA 2L. 

Στην FST πέντε συμμετοχές με τον Σ.Μαυροειδάκο, τον Π.Παρθένη και τον Μ.Ηλιόπουλο στην μάχη των μεγάλων ιπποδυνάμεων των πιο εξελιγμένων αυτοκινήτων των Ελληνικών Αναβάσεων. 

Στην FSA οι θεατές θα απολαύσουν το Escort του Ν.Παπαδόπουλου. Εννέα συμμετοχές και στα Ιστορικά, με μεγάλη μάχη να αναμένεται ανάμεσα σε Π.Ευθυμίου και τον Δ.Σκεπασιανό. 

Η διασπορά των συμμετεχόντων σε όλες τις κατηγορίες/κλάσεις εξαιτίας του γεγονότος πως ο αγώνας προσμετρά στους εξής θεσμούς : 

– Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, 

– Στο Έπαθλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, 

– Καθώς και στο πρωτάθλημα Ιστορικών, εγγυάται πλούσιο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν στον Αχλαδόκαμπο. 

Ο δρόμος θα κλείσει στις 09.00,το Σάββατο 21/10 μετά τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο θα έχουμε τρία σκέλη χρονομετρημένων δοκιμαστικών, και την Κυριακή 22/20 δύο σκέλη αγώνα. 

Το σύνολο του χρόνου των δύο σκελών του αγώνα θα καθορίσει και την θέση του κάθε αθλητή στην κατάταξη διεκδίκησης των επάθλων του αγώνα. 

Οι χώροι παρακολούθησης της ανάβασης για τους θεατές, θα είναι ιδιαίτερα σημασμένοι. Στο σημείο αυτό θέλουμε να παρακαλέσουμε τους θεατές να ακολουθούν τις οδηγίες των ανθρώπων της οργάνωσης, για να απολαύσουν το θέαμα, παρακολουθώντας από ασφαλή σημεία. 

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους θεσμικούς χορηγούς μας, τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τους δύο χορηγούς του αγώνα μας SEAJETS και ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας: talkradio 989, real fm, σκαι, edopeloponnisos.gr, kokkinhshmaia.gr, sportime, fly και engine power, και όλους όσοι με την αρωγή και την βοήθεια τους, συντελούν στην διεξαγωγή του αγώνα μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

REPORTAZ DRONE: Εντυπωσιακή έναρξη για το ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Το νερό θεωρείται ακατάλληλο για πόση στις κάτωθι κοινότητες.

AGGELOS DRITSAS

Νέες ταυτότητες: Λήγει η διορία – Τι ισχύει με τα ραντεβού

AGGELOS DRITSAS

Αφιερωμένο στο μουσικοσυνθέτη Χρήστο Λεοντή το 8ο Φεστιβάλ Χορωδιών στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Τ. ΛΑΜΠΡΟΥ :  ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΏΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΔΟ 2025

AGGELOS DRITSAS

Αποκαθίσταται το χρόνιο πρόβλημα της θραύσης του αγωγού στο δρόμο Αγία Ελεούσα-Λευκάκια ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

12η Γιορτή Ελιάς και Ελαιόλαδου στο Κρανίδι Ερμιονίδας ΒΙΝΤΕΟ LIVE

AGGELOS DRITSAS

Ο 15χρονος πήγε να βγάλει σέλφι και σκοτώθηκε!

AGGELOS DRITSAS

“Διαχείριση των συγκρούσεων μας” από το Κέντρο Ελπίδα Ζωής για μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δύσκολο και ανταγωνιστικό ήταν το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα του Οίακα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πρεμιέρα στην National League 2 για τον Αργοναύτη Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτη ενημέρωση για τη φωτιά στην Ερμιόνη.

AGGELOS DRITSAS