ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο Μάθιου Πέρι, ο αγαπημένος Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Σοκ στο Χόλιγουντ και σε ολόκληρο τον κόσμο! Ο αγαπημένος Τσάντλερ της θρυλικής σειράς «Φιλαράκια», ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο (28/10) στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες! Την είδηση μετέδωσε πρώτο το TMZ. Πηγές επιβολής του νόμου επιβεβαίωσαν επίσης τον θάνατο του Πέρι στους Los Angeles Times. Την είδηση αναπαράγουν τόσο το People όσο και το Variety, αλλά και σχεδόν όλα πια τα Μέσα διεθνώς.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο 54χρονος Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του. Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο.

Ένας εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες είπε στο People ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση στη διεύθυνση του Πέρι σχετικά με τον θάνατο ενός άνδρα στα 50 του, αλλά δεν επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του νεκρού. Το ΤΜΖ τονίζει ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο του Πέρι και οι πηγές τους είπαν ότι οι πρώτοι, που ανταποκρίθηκαν, κλήθηκαν στην κατοικία για καρδιακή ανακοπή.

Ο Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι (Matthew Langford Perry) γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1969 και είχε παίξει σε πολλές ταινίες και σειρές. Ανάμεσά τους, φυσικά, ίσως η κορυφαία sitcom σειρά, τα «Φιλαράκια», που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και στην Ελλάδα. Ο Μάθιου Πέρι υποδυόταν τον Chandler Bing από το 1994 έως και το 2004.

Το 2006, συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική ταινία The Ron Clark Story, ενώ τον είδαμε και στη σειρά Studio 60 on the Sunset Strip. Εκτός από την τηλεόραση είχε συμμετάσχει και σε αρκετές ταινίες όπως στο Fools Rush In (1997), το The Whole Nine Yards (2000) και το 17 Again (2009). Το 2010 είχε δώσει τη φωνή του και στο γνωστό παιχνίδι Fallout: New Vegas. Το 2011 δημιούργησε και έγραψε το σενάριο ενός σόου ονόματι Mr. Sunshine, ενώ έκανε και τη σειρά The Odd Couple.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει πολλές φορές για τον εθισμό του, παλαιότερα, σε χάπια, αλκοόλ και ναρκωτικά. Στο βιβλίο του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», μάλιστα, αναφέρεται με ωμή ειλικρίνεια στον εθισμό του. Ο ίδιος βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο, αλλά και στην απελπισία, αφού έφτασε στο σημείο να γίνει κλέφτης για να πάρει μερικά χάπια από αγνώστους. Όπως είχε αποκαλύψει, τις Κυριακές «μπούκαρε» σε σπίτια, που δεν ήταν κλειδωμένα, με σκοπό να κλέψει χάπια.

Είχε αποκαλύψει ακόμη πως δεν αντέχει να βλέπει τις επαναλήψεις στην τηλεόραση, επειδή του θυμίζουν την εξάρτησή του και τη μάχη που έδινε με τις ουσίες. «Δεν έχω δει τη σειρά, γιατί εκείνη την εποχή έπινα, έπαιρνα οπιούχες ουσίες, έκαναν κοκαΐνη. Το καταλαβαίνω από την εμφάνισή μου από σεζόν σε σεζόν. Για αυτό δεν θέλω να βλέπω τη σειρά, επειδή εγώ βλέπω αυτά τα πράγματα».

«Έπαιρνα 55 Vicodin την ημέρα, ζύγιζα 58 κιλά, ήμουν στα ”Φιλαράκια”, που τα παρακολουθούσαν 30 εκατομμύρια άνθρωποι. Και για αυτό δεν μπορώ να δω το σόου, επειδή ήμουν βάναυσα αδύνατος», πρόσθεσε.

«Επειδή έτρεφα πολύ σεβασμό για τους πέντε ανθρώπους, με τους οποίους δούλευα, δεν ήμουν ποτέ φτιαγμένος στα γυρίσματα (…) αυτό που με κάνει να κλαίω είναι ότι δεν είναι δίκαιο που αντιμετώπιζα αυτή την ασθένεια». Ωστόσο, είχε παραδεχθεί πως πήγαινε «εξαιρετικά μεθυσμένος» και έτρεμε τόσο πολύ, που αναγκαζόταν να κρύψει τα τρεμάμενα χέρια του από την κάμερα.

Στα απομνημονεύματά του, ο Μάθιου είχε γράψει και το συγκλονιστικό πως ενώ όλοι «έκλαιγαν» στο φινάλε, εκείνος ήταν «μουδιασμένος» και δεν ένιωθε τίποτα. Δεν μπορούσε να καταλάβει αν το μούδιασμα οφειλόταν στο βαρύ κοκτέιλ φαρμάκων που έπαιρνε ή στο ότι ήταν «γενικά νεκρός μέσα του».

Ήλπιζε μια μέρα να «θεραπευτεί» ψυχικά σε τέτοιο βαθμό, που να είναι σε θέσει να ξαναδεί τη σειρά, που εκτόξευσε τη φήμη του.

Μάθιου Πέρι: Πέθανε ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»
Μάθιου Πέρι: Πέθανε ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»
Μάθιου Πέρι: Πέθανε ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Πυρκαγιά στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Ναύπλιο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Μαστρογιάννη.

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος : Αποχαιρετώ τον φίλο Νίκο Τσούκαλη. Απώλεια

AGGELOS DRITSAS

Μια δράση της εταιρείας “Κωτσόβολος” που αποσκοπεί στην ευζωΐα των ανθρώπων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!!!

AGGELOS DRITSAS

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Λυγουριάτικο Καρναβάλι

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Κλοπή ελιών από χωράφι – Χειροπέδες σε 69χρονο

AGGELOS DRITSAS

Aξέχαστη βραδιά με τον Γιάννη Πάριο στο Αρχαίο θέατρο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Με νίκη στην πρεμιέρα της National League 2 ξεκίνησε ο Αργοναύτης Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Ομιλία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Μίνι τουρνουά βόλεϊ από την Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου για αγόρια και κορίτσια Γ’ – ΣΤ’ Δημοτικού

AGGELOS DRITSAS

Θερμησία Τοπική Κοινότητα

AGGELOS DRITSAS