ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αμφιλοχία το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου, με ένα αποτρόπαιο έγκλημα που βύθισε την τοπική κοινωνία στο πένθος. Το περιστατικό αφορά τη δολοφονία μιας 37χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση φέρνει στην επιφάνεια τα σκοτεινά παρασκήνια μιας προβληματικής σχέσης, που οδήγησε σε μια τραγωδία σχεδόν προδιαγεγραμμένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr, το δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα. Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Οι δύο νέοι, 37 και 42 ετών περίπου, είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους. Τα συναισθηματικά αδιέξοδα και η έλλειψη επικοινωνίας φαίνεται πως όπλισαν το χέρι του δράστη, οδηγώντας σε μια ανείπωτη τραγωδία αφήνοντας πίσω δύο παιδιά στην εφηβεία.
Η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας είναι συγκλονισμένη από το γεγονός.

Η ατμόσφαιρα στην πόλη είναι βαριά, με τους κατοίκους να αναζητούν απαντήσεις και να εκφράζουν τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό δύο νέων ανθρώπων. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι των θυμάτων προσπαθούν να διαχειριστούν το ανείπωτο πένθος τους.

ΠΗΓΗ https://e-maistros.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κοπή πίτας 2024!!

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε μηχανουργείο στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ { ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ } LIVE

AGGELOS DRITSAS

33η Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ.

AGGELOS DRITSAS

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Λειτουργία ταυτοτήτων και διαβατηρίων στις Αστυνομικές Υπηρεσίες

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη συμμετοχή στον 22ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου με τερματισμό το Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΚΙΟΣ : Ένας μαχητής της ζωής, ένας άνθρωπος της θάλασσας, ένα δικό μας παιδί έφυγε στο μεγάλο ταξίδι.

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης στην ΕΡΤ: Εάν δεν στηρίξουμε την ανεξαρτησία του θεσμού, τότε η αυτοδιοίκηση γίνεται υπάλληλος ή υπηρέτης της κεντρικής κυβέρνησης

AGGELOS DRITSAS

Την πρωτοπόρο Κόρινθο υποδέχεται ο Παναργειακός στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Πάσχα: Κλειστά τα σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες

AGGELOS DRITSAS

Η “Γιορτή της Τουλίπας” τη Δευτέρα του Πάσχα στα Δίδυμα ΒΙΝΤΕΟ LIVE * DRONE

AGGELOS DRITSAS

Οι Επετειακές Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Γ’ “κατ’ επανάληψιν” Εθνοσυνέλευσης 1827 στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS