Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για ακόμη μία φορά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους και όλες τις δυνάμεις που συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σήμερα πρωί στην περιοχή των Φιχτίων.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις του Δήμου υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Αλεξανδρόπουλο, με τρεις υδροφόρες και δύο οχήματα έργου, συμβάλλοντας στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής.

Ο Δήμος υπενθυμίζει στους πολίτες ότι τις ημέρες αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς απαιτείται υψηλή προσοχή και αποφυγή κάθε εξωτερικής δραστηριότητας (όπως χρήση εργαλείων ή κάψιμο ξερών χόρτων) που μπορεί να προκαλέσει ανάφλεξη.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν καπνό ή φωτιά, καλούνται να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική στο 199.
Η συνεργασία όλων είναι το ισχυρότερο μέσο προστασίας της ζωής, της περιουσίας και του φυσικού μας περιβάλλοντος.