ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ: Αλλαγές αντιδημάρχων

Η πολιτική μου βούληση είναι να διαχωριστεί ο τεράστιος και με διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και υποχρεώσεις τομέας της ανακύκλωσης, στον οποίο υπεισέρχονται διαρκώς και νέα ρεύματα, από τον τομέα των απορριμμάτων, της καθαριότητας και της διαχείρισης των οχημάτων, ούτως ώστε να τους διαχειρίζονται δύο αντιδήμαρχοι με μεγαλύτερη συγκέντρωση της δράσης τους.

Την πολιτική αυτή βούληση εξέφρασα με προηγούμενη απόφαση μου, την οποία έσπευσε να προσβάλει κατά τη συνήθη τακτική του, ο ποτέ Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, ευχόμενος να προκαλέσει με τον τρόπο αυτό προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ο λόγος για τον οποίο προσεβλήθη η απόφασή μου αυτή ήταν ότι δεν μπορεί να ανατίθεται ο τομέας καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων σε εντεταλμένο σύμβουλο, ενώ θα έπρεπε αναγκαστικά να ανατεθεί σε αντιδήμαρχο.

Και τα ισχυρίστηκε αυτά κάποιος, ο οποίος συστηματικά ανέθετε σε απλούς δημοτικούς συμβούλους και όχι αντιδημάρχους τομείς όπως η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, του Δημοτικού Ωδείου Άργους, του Κοινωνικού Γυμναστηρίου, τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας καθώς και της “ανάπτυξης πάσης φύσεως κοινωνικών δράσεων του Δήμου”.

Επειδή όμως δεν μπορεί ο τέως με προσφυγές – τεχνάσματα να υποβάλλει πλέον με οποιονδήποτε τρόπο προσκόμματα στην πορεία του Δήμου, προέβην με σημερινή απόφαση μου στην αναδιανομή των αρμοδιοτήτων των αντιδημάρχων με τρόπο ώστε ο Γεώργιος Δημάκης να ορίζεται πλέον αντιδήμαρχος αρμόδιος για την καθαριότητα, τα οχήματα και την αποκομιδή απορριμμάτων, η κα Αργυροπούλου αντιδήμαρχος ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος συνεχίζοντας να είναι η αναπληρώτρια μου, ο δε Αντώνιος Λιόλιος να οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό θεμάτων Παιδείας και διά βίου μάθησης.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο και συνάδελφο Αντώνη Λιόλιο που χωρίς δεύτερη σκέψη λειτούργησε αναλογιζόμενος πρωτίστως την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση του πλάνου διοίκησης της παράταξης, η οποία επιλέχθηκε να διοικήσει τον Δήμο την επόμενη πενταετία.

Γιάννης Μαλτέζος
Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τελετή αποφοίτησης στην Σχολή Τουρισμού Άργους BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Αναβίωσε στο χωριό Λίμνες της Αργολίδας το έθιμο με τα πατίνια (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Στο κόκκινο τρεις Δήμοι της Αργολίδας – Αντιμετωπίζουν ζήτημα χρεωκοπίας

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη 24χρονος στο Άργος – Έκλεψε από κατάστημα είδη ρουχισμού

AGGELOS DRITSAS

Σε “οικογενειακό κλίμα” η κοπή της βασιλόπιτας για τα τμήματα του Ερμή Κιιβερίου

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος: «Παραλάβαμε ένα ναρκοθετημένο προϋπολογισμό για τον Δήμο»

AGGELOS DRITSAS

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025 στο Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΥΣ

AGGELOS DRITSAS

 Βασίλης Γ. Σιδέρης : Είχα την τιμή να παρευρεθώ σήμερα στην ορεινή Αλέα της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Η ζωή ανήκει σε όλους με ίδιες ευκαιρίες

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

AGGELOS DRITSAS