ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Από το Γραφείο του Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου, ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Έργα επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών δημοτικών οδών πραγματοποιεί από την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Ερμιονίδας.

Τα έργα αφορούν κυρίως σε ασφαλτοστρώσεις τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου και σε ταπίδια (επουλώσεις λάκκων).

Ειδικότερα, σε πρώτη φάση έχουν πραγματοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις και επουλώσεις λάκκων στην περιοχή της «Πικροδάφνης» (δρόμος από Κρανίδι προς Ερμιόνη), στην περιοχή του «Αγίου Αιμιλιανού» (από super Market Κρητικός προς Άγιο Αιμιλιανό και από casa cicale έως το ξενοδοχείο – εστιατόριο Epavlis Resort), στην περιοχή «Κουβέρτα» της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης (από «Costa Perla» προς «Ποδάρι» έως «Πικροδάφνη»), καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Θερμησίας σε δημοτική οδό προς το λιμάνι «Πόρτο Ύδρα».

Επισημαίνεται ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε νέες εργολαβίες για την αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου και οι παρεμβάσεις θα διευρυνθούν και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι δημοπρατήθηκε το Έργο της αγροτικής οδοποιίας « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και έχουμε οριστικό ανάδοχο για την Δ.Ε. Ερμιόνης, ενώ αναμένεται εντός του επόμενου μήνα η δημοπράτηση του Έργου της αγροτικής οδοποιίας για την Δ.Ε. Κρανιδίου.

Η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, αξιοποιεί κάθε χρηματοδότηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή με στόχο την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν στο οδικό μας δίκτυο, ειδικά μετά την κακοκαιρία «Daniel» που έπληξε την περιοχή μας τον Σεπτέμβριο του 2023”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη επένδυση των Ισραηλινών της Fattal στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Όταν ανοίγεις το στόμα σου για να κρίνεις μια μάνα, δάγκωσε πρώτα τη γλώσσα σου

AGGELOS DRITSAS

Αγώνας δρόμου «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»(φώτο-βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Διδασκάλου: Ένα ακόμα έργο του ΥΠΠΟ στην «Πολιτιστική Φαρέτρα» της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

60.000 ραντεβού για την έκδοση νέας ταυτότητας έχουν κλειστεί έως σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Κατάδυση Του Τιμίου Σταυρού στη Νέα Κίο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ : Για τους περισσότερους από εμάς η “Πρωτοχρονιά” είναι σήμερα!!!

AGGELOS DRITSAS

Καύσωνας: Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κώστας Κατσαρός Γενικός Ιατρός. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Άστρος: Γιορτάζουν τη φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών στη λιμνοθάλασσα Μουστού

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου : ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΑΙΤΙ

AGGELOS DRITSAS