ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντώνης Σαμαράς: «Eυχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο έστω για 34 χρόνια»

Σπαρακτικά ήταν τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά επικήδειό του για την κόρη του Λένα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

«Τι να πει ένας πατέρας που χάνει το παιδί του, τι να πει μια μητέρα που χάνει το σπλάχνο του, τι να πει ένας αδελφός που χάνει το άλλο του μισό όταν η ψυχή του χάνει τον πιο πιστό της σύντροφο. Τι να πω σαν πατέρας γι’ αυτή την πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας γι’ αυτή τη μυστική αύρα καλοσύνης που συγκίνησε με τον χαμό της τόσους πολλούς» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς.

«Δεν αποχαιρετούμε τη Λένα σήμερα. Μαζί της θα είμαστε συνέχεια, δίπλα στο φως, το χαμόγελο, την ταπεινοφροσύνη της. Δίπλα στα λαμπερά γαλάζια τα μάτια, ένα κομμάτι λάμψης από την Ελλάδα. Δίπλα στην αγάπη της που την προσέφερε χωρίς αντάλλαγμα» σημείωσε.

«Γι’ αυτό κι εγώ ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο έστω για 34 χρόνια» κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός για την αδικοχαμένη κόρη του.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο, επίσης, για «αγάπη που πήραμε απλόχερα», για την «καλοσύνη» της κόρης του και για το «να προσέχεις μπαμπά» που του έλεγε.

Αναλυτικά ο επικήδειος του Αντώνη Σαμαρά:

«Η πιο δύσκολη στιγμή είναι να αποχαιρετάς κάποιον που λάτρεψες τόσο πολύ. Η πιο αφύσικη στιγμή είναι να αποχαιρετάς κάποιον που είναι το ίδιο σου το παιδί.

Όμως δεν την αποχαιρετούμε σήμερα την Λένα μας, ούτε η Γεωργία, ούτε ο Κώστας, ούτε η γιαγιά της, ούτε εγώ.

Μαζί της θα’ μαστε συνέχεια. Δίπλα στο φως το δικό της. Δίπλα στο χαμόγελο το δικό της. Δίπλα στην ταπεινοφροσύνη την δικιά της που -όταν έπρεπε- γινόταν και αρχοντιά ελληνική. Δίπλα στα τόσα λαμπερά, τα γαλάζια τα μάτια τα δικά της, ένα κομμάτι λάμψης από Ελλάδα και αγάπη που μοίραζε απλόχερα.

Δίπλα στην καλοσύνη την δικιά της, που χάριζε ηρεμία, φροντίδα και κουράγιο. Δίπλα στο “σ’ αγαπώ” το δικό της. Δίπλα στο “να προσέχεις μπαμπά” το δικό της. Δίπλα σε αυτήν τη σιωπηλή αλλά πανάκριβη, αυθεντικά αγνή και απροσποίητη ακτινοβολία αγάπης που σου πρόσφερνε, χωρίς αντάλλαγμα.

Τι να πει ένας πατέρας που χάνει το παιδί του; Τι να πει μία μάνα που δεν θα ξανα-αγκαλιάσει το σπλάχνο της; Τι να πει ένας αδελφός που χάνει το άλλο του μισό, όταν η ψυχή του χάνει τον πιο πιστό της σύντροφο; Τι να πω σαν πατέρας, για αυτήν την πνοή αγάπης που γέμιζε τη ζωή μας, για αυτή την μυστική αύρα καλοσύνης της Λένας, που συγκίνησε με το χαμό της τόσο πολλούς, που τόσο πολύ ευγνωμονούμε;

Πίστευε πολύ η Λένα στο καλό και στο Θεό.

Έλαμπε όταν έδινε. Γι’ αυτό και εγώ ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο, έστω για 34 χρόνια μόνο… Καλό ταξίδι Λενάκο μου!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων Α/ΓΕΕΘΑ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Τ.V. SKAI «ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ»

AGGELOS DRITSAS

Τα κρίσιμα θέματα για τον τόπο μας., για την τοπική αυτοδιοίκηση

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία σε Αργολίδα : Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο

AGGELOS DRITSAS

Στόχοι και δράσεις των αδελφοποιημένων Δήμων Αποκορώνου και Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Το προαύλιο του σχολείου πλημμύρισε με χρώματα!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Επιδαύρου εκσυγχρονίζεται ψηφιακά

AGGELOS DRITSAS

Έκλεψαν καντήλια και σταυρούς από νεκροταφείο

AGGELOS DRITSAS

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο live

AGGELOS DRITSAS

Επικίνδυνα τα τηγανητά, αλλά τελικά πόσο υγιεινό είναι το ψήσιμο στα Air Fryer;

AGGELOS DRITSAS

“Γαϊτανάκι 2024”: Λίγη αποκριά ακόμη… από τη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται οι εθιμοτυπικές επισκέψεις υποψηφίων ευρωβουλευτών στον Δήμο Ναυπλιέων.

AGGELOS DRITSAS